Σχετικά

καλωσορίσατε στις εκδόσεις πουά

Οι εκδόσεις Πουά είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και στοχεύει να φέρει στο αναγνωστικό κοινό βιβλία που αφορούν την οικογένεια και όχι μόνο. Ιδρύθηκε το 2017 με το πρώτο βιβλίο «Το ικανό σου παιδί» να εκδίδεται τον Δεκέμβριο του 2018, και να βρίσκεται ήδη στην τρίτη έκδοση. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει κι άλλα βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδόσεις Πουά φιλοδοξούν να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό βιβλία που αντιπροσωπεύουν αξίες όπως η ισότητα, η συμπερίληψη, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός.

Τα Πρόσωπα

20211002_203340.jpg
Δήμητρα Χριστοφορίδου
Founder

Είμαι η Δήμητρα , μεγάλωσα και σπούδασα στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι το 2013 δήλωνα μηχανικός, κάτι που άλλαξε όταν έγινα μητέρα ενός υπέροχου πλάσματος. Άρχισα, και δε σταμάτησα ποτέ από τότε, να ψάχνω βιβλία που αφορούν τη γονεϊκότητα, ώστε να με βοηθήσουν να χτίσω μια ουσιαστική και με σεβασμό σχέση με την κόρη μου. Παράλληλα μέσα […]

«Η Έμιλι Ναγκόσκι αξίζει το βάρος της στο TED Talks, και το Έλα Όπως Είσαι αποτελεί ένα σεμινάριο ανώτατου επιπέδου στην επιστήμη του σεξ».

“Έλα όπως είσαι” Emily Nagoski

Ian Kerner θεραπευτής του σεξ και διάσημος συγγραφέας του She Comes First

«Η Έμιλι Ναγκόσκι έχει γράψει ένα από τα σημαντικότερα βιβλία για το σεξ που θα μπορούσε ποτέ να διαβάσει οποιαδήποτε γυναίκα (ή οποιοσδήποτε άλλος), γεμάτο με συναρπαστικές και απόλυτα χρήσιμες ιδέες. Συνδυάζοντας τη νέα έρευνα και τη θεωρία πάνω στη σεξουαλικότητα με τις πληροφορίες της παλιάς σχολής σχετικά με το σεξ, αυτές που κανείς δεν σας έχει πει ποτέ (εκτός αν, ίσως, είστε Σκανδιναβή, ή αρκετά τυχερή ώστε να βρίσκεστε στην τάξη της Δρ. Ναγκόσκι), σας εγγυώμαι ότι το Έλα Όπως Είσαι θα ξεκλειδώσει πολλά μυαλά και θα αλλάξει πολλές ζωές».

“Έλα όπως είσαι” Emily Nagoski

Carol Queen, Ph.D., ιδρυτική διευθύντρια του Center for Sex & Culture

«Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει ποτέ για την εξερεύνηση της επιστήμης της γυναικείας σεξουαλικότητας. Είμαι μια ενθουσιώδης οπαδός του έργου της Ναγκόσκι… Νομίζετε ότι ξέρετε πως λειτουργεί η γυναικεία σεξουαλικότητα; Σας εγγυώμαι πως δεν το ξέρετε. Τουλάχιστον, όχι μέχρι να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Και, πέρα από όλα τα παραπάνω, είναι ένα αδιαμφησβήτητα περίφημο βιβλίο τόσο για τους φοιτητές όσο και για τα λαμπρά λυκειόπαιδα».

“Έλα όπως είσαι” Emily Nagoski

Peggy Orenstein, συγγραφέας του Girls and Sex
Phone:2314034202
Fax: 2314034202
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Ποσειδώνος 4, 54250