Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 ευρώ.

Search
Close this search box.
Κωδικός προϊόντος : 978-618-84133-3-7 Κατηγορία :

Το παιδί μου δεν τρώει

Original price was: 12.72€.Current price is: 11.45€.

Διαθέσιμο για αγορά.

Περιγραφή

Το παιδί μου δεν τρώει απαντάει σε κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους φροντιστές των βρεφών, των νηπίων και των παιδιών

Γιατί δεν τρώει το παιδί μου; Πόσο χρειάζεται το παιδί μου να φάει; Γιατί στα παιδιά δεν αρέσουν τα λαχανικά; Τι σημαίνει κατ΄απαίτηση θηλασμός; Πότε πρέπει το παιδί μου να ξεκινήσει να τρώει στερεές τροφές;

Πολύ συχνά οι γονείς ανησυχούν όταν το παιδί τους δεν τρώει όσο νομίζουν ότι πρέπει να τρώει. Ο Carlos González καθησυχάζει αυτούς τους φόβους μέσα από την παρουσίαση και την ανάλυση των λόγων που οδηγούν το παιδί να αρνείται να φάει, τις παγίδες που κρύβουν τα διαγράμματα ανάπτυξης και τον τρόπο που η ανάπτυξη και η δραστηριότητα ενός παιδιού επηρεάζουν τις θερμιδικές ανάγκες του. Εξηγεί πως ξεκινούν τα προβλήματα γύρω από το φαγητό και πως μπορούμε να τα αποφύγουμε. Στο Το παιδί μου δεν τρώει διαβάζουμε ιστορίες αγωνίας μητέρων και των δυσκολιών που βίωσαν όταν προσπάθησαν να αναγκάσουν το παιδί τους να φάει.

Ο Carlos González επισημαίνει στους γονείς ότι το παιδί τους ξέρει πόσο χρειάζεται να φάει. Εξηγεί ότι η μόνη έγνοια τους πρέπει να είναι το να προσφέρουν υγιεινές επιλογές τροφών. Το να αναγκάζετε ένα παιδί να φάει παραπάνω από όσο χρειάζεται μπορεί να οδηγήσει μόνο σε κλάματα, tantrums και πιθανώς στην παχυσαρκία.

Το βιβλίο απαντάει ,μεταξύ άλλων, στα ερωτήματα:
Γιατί δεν τρώει το παιδί μου;
Πόσο χρειάζεται το παιδί μου να φάει;
Γιατί στα παιδιά δεν αρέσουν τα λαχανικά;
Τι σημαίνει κατ’ απαίτηση θηλασμός;
Πότε πρέπει το παιδί μου να ξεκινήσει να τρώει στερεές τροφές;

Ο Carlos González, παιδίατρος, συγγραφέας και πατέρας τριών παιδιών, σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Εκπονεί σεμινάρια για επαγγελματίες πάνω στον μητρικό θηλασμό και γράφει βιβλία και άρθρα με θέμα την ανατροφή και την διατροφή των παιδιών.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Πες το στους φίλους σου μέσω :