Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 ευρώ.

Search
Close this search box.
Κωδικός προϊόντος : 978-618-86907-3-8 Κατηγορίες : ,

Βοηθήστε το παιδί σας να ανθίσει

Original price was: 18.80€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 16.92€.

Διαθέσιμο για αγορά.

Περιγραφή

Το Βοηθήστε το παιδί σας να ανθίσει του Γουίλιαμ Στιξραντ και του Νέντ Τζόνσον αποτελεί έναν οδηγό για τους γονείς έτσι ώστε να βοηθήσουν τα παιδία τους να γίνουν περισσότερο ανεξάρτητα και να αποκτήσουν εσωτερικό κίνητρο. Οι συγγραφείς δίνουν πρακτικές συμβουλές που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ανταποκριθούν με επιτυχία στην απαιτητική καθημερινότητα και ιδίως την σχολική.

Γιατί τα παιδιά και οι έφηβοι-ες σήμερα παλεύουν όλο και περισσότερο με διαταραχές που σχετίζονται με το στρες και την έλλειψη κινήτρων; Γιατί ακόμα και μαθητές και μαθήτριες με υψηλές αποδόσεις βιώνουν τόσο έντονο στρες και διαμαρτύρονται λέγοντας πως δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο της ζωής τους;

Ο Μπιλ Στίξραντ  και ο Νεντ Τζόνσον κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το καλύτερο αντίδοτο στο στρες είναι να αποκτήσουν τα παιδιά μια αίσθηση ελέγχου της ζωής τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι γονείς χρειάζεται να χάσουν τον έλεγχο ή τον γονεϊκό τους ρόλο.

Το Βοηθήστε το παιδί σας να ανθίσει παρουσιάζει σημαντικές έρευνες στη νευροεπιστήμη και την αναπτυξιακή ψυχολογία και μοιράζεται μαζί σας τις πολύτιμες εμπειρίες από τα πολλά χρόνια εργασίας του Μπιλ Στίξραντ και του Νεντ Τζόνσον με παιδιά και εφήβους. Σας προτείνει ιδέες με τις οποίες θα βοηθήσετε το παιδί σας να βρει τον δρόμο για τη δική του εσωτερική κινητοποίηση, να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις, και να χαράξει την πορεία του προς την επιτυχία. Ταυτόχρονα, είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο το οποίο θα βοηθήσει κάθε παιδί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις καθημερινές σχολικές δραστηριότητες και καθήκοντα, όπως και την απαιτητική πραγματικότητα του σχολείου.

Με εύκολα, πρακτικά βήματα που μπορείτε να τα εφαρμόσετε άμεσα, μπορείτε να προσφέρετε στο παιδί σας μια υγιή αίσθηση αυτονομίας και να καλλιεργήσετε αυτή την αίσθηση αυτονομίας και εσείς, για τον εαυτό σας.

 

Πες το στους φίλους σου μέσω :