Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 ευρώ.

Search
Close this search box.

Οι Δύο Μικροί Ιππότες σώζουν την πριγκίπισσα και σπάνε τα ταμπού

Η πριγκίπισσα εξαφανίστηκε – μήπως την απήγαγε ο δράκος; Ο Τριαντάφυλλος και ο Μπουμ αναλαμβάνουν να την φέρουν πίσω.

Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νομίζετε. Η πριγκίπισσα πάντα δημιουργεί προβλήματα και ο δράκος δεν είναι δα και κανένα λούτρινο παιχνίδι. Και επιπλέον, ο Τριαντάφυλλος μόλις γυάλισε το σπαθί του. Τη στιγμή που σκέφτονται να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, ο Μπουμ λαμβάνει στο κινητό του μήνυμα από τον βασιλιά – με το εικονίδιο του μπουντρουμιού! Απ’ ότι φαίνεται πρέπει να συνεχίσουν και να φέρουν εις πέρας την διάσωση!

Οι δύο μικροί ιππότες είναι ένα βιβλίο για το θάρρος και τις ηρωικές πράξεις, για το να φοράς τα ρούχα που σου αρέσουν και λίγο για το να μην σε ενδιαφέρουν και τόσο οι πριγκίπισσες – η τα κορίτσια γενικά.  Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τον Τριαντάφυλλο και τον Μπουμ – δύο καλούς φίλους που πιστεύουν ότι είναι λίγο τρομακτικό να είναι κανείς ιππότης.

Bjørn F. Rørvik

Ο Bjørn F. Rørvik εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο το 1996 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς παιδικών βιβλίων στην Νορβηγία. Τα βιβλία του είναι γεμάτα από χιούμορ και υπαινιγμούς, γεγονός που τα κάνει διασκεδαστικά για αναγνώστες κάθε ηλικίας.

Alice Bjerknes Lima de Faria

Η Alice Bjerknes Lima de Faria είναι σκηνογράφος και εικονογράφος με καταγωγή από την Νορβηγία και από την Σουηδία. Αποφοίτησε από την σχολή Σχεδίου και Τεχνών του Γκέντεμποργκ και την Βασιλική ακαδημία Καλώ Τεχνών της Δανίας. Έχει εκπονήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην σκηνογραφία. Ξεκίνησε να εργάζεται ως εικονογράφος το 2005.

 Λεπτομέρειες έκδοσης

Συγγραφέας:  Bjørn F. Rørvik

Εικονογράφος: Alice Bjerknes Lima de Faria

Έκδοση: Εκδόσεις Πουά

Συντελεστές: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη (μετάφραση), Αντωνία Κιλεσσοπούλου (επιμέλεια), Σωτηρία Αδάμ (σελιδοποίηση – προσαρμογή)

Πηγή: https://avmag.gr/oi-dyo-mikroi-ippotes-sozoun-tin-prigkipissa-kai-spane-ta-tabou/

Πες το στους φίλους σου μέσω :