Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 35 ευρώ.

Search
Close this search box.

Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στις εκδόσεις πουά

Οι εκδόσεις Πουά είναι ένας νέος εκδοτικός οίκος που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και στοχεύει να φέρει στο αναγνωστικό κοινό βιβλία που αφορούν την οικογένεια και όχι μόνο. Ιδρύθηκε το 2017 με το πρώτο βιβλίο «Το ικανό σου παιδί» να εκδίδεται τον Δεκέμβριο του 2018, και να βρίσκεται ήδη στην τρίτη έκδοση. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει κι άλλα βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδόσεις Πουά φιλοδοξούν να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό βιβλία που αντιπροσωπεύουν αξίες όπως η ισότητα, η συμπερίληψη, η ενσυναίσθηση και ο σεβασμός.

Τα Πρόσωπα

Είμαι η Δήμητρα , μεγάλωσα και σπούδασα στην Θεσσαλονίκη. Μέχρι το 2013 δήλωνα μηχανικός, κάτι που άλλαξε όταν έγινα μητέρα ενός υπέροχου πλάσματος. Άρχισα, και δε σταμάτησα ποτέ από τότε, να ψάχνω βιβλία που αφορούν τη γονεϊκότητα, ώστε να με βοηθήσουν να χτίσω μια ουσιαστική και με σεβασμό σχέση με την κόρη μου.

Παράλληλα μέσα από το δικό της πάθος και τη δική της αγάπη για τα παραμύθια, ανακάλυψα πως το ίδιο αισθανόμουν κι εγώ. Συχνά έβρισκα εξαιρετικά βιβλία τα οποία δεν υπήρχαν σε ελληνική έκδοση. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω το ταξίδι των εκδόσεων. Πιστεύω πως είμαστε πολλοί που ψάχνουμε βιβλία που θα αγγίξουν την ψυχή τη δική μας αλλά και των παιδιών μας.

Σας προσκαλώ, λοιπόν, να με συνοδέψετε στα έντυπα ταξίδια μου.